مرتبه علمی: استادیار
مقطع تحصیلی : دکترا
دانشکده :کشاورزی و منابع طبیعی
گروه :علوم دامی
متولد: 1354 - گرگان
آدرس: گنبد کاووس- دانشگاه گنبد کاووس- دانشکده کشاورزی- گروه علوم دامی
آدرس الکترونیکی [E.mail] :
maghsoudloushahriar@yahoo.com maghsoudlou@gonbad.ac.ir
شماره موبایل: 09113746384 9353697520
تحصیلات :(Education)
تغذیه طیور و مدیریت پرورش طیور
مقصودلو، ش.، گلیان، ا.، افتخار شاهرودی، ف.، نصیری محلاتی، م.و کرمانشاهی، ح. 1382. اثر میزان انرژی و زمان تعویض جیره های پیشدان به پسدان بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی با وزن کمتر از 2 کیلوگرم. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی.3: 153-161.
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو. 1391. اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده بجای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی.تحقیقات تولیدات دامی،1(4): 15-25.
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمد حسین شهیر، جواد بیات کوهسار، 1393. اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن تقریباً یک کیلو گرم. تحقیقات دام و طیور، 2(4): 59-70.
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمد حسین شهیر، جواد بیات کوهسار، 1393. اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات علوم دامی، 3 (4). 23-37.
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو، 1394. تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویای با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، پژوهش های تولیدات دامی، 6(11):35-43.
حامد خدایی، شهریار مقصودلو،آشور محمد قره باش ، زهرا تراز، 1394.مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، پژوهش های تولیدات دامی،6(12): 20-29.
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمد حسین شهیر، جواد بیات کوهسار، 1396.اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید آمینه های کل و قابل هضم بر دفع نیتروژن جوجه های گوشتی، پژوهش های علوم دامی، 8(16):1-10.
سید موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو و محمد کاظمی فرد، 1396. تاثیر تغذیه زودهنگام زرده تخم مرغ و روغن سویا بر عملکرد و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی، پژوهش های علوم دامی، 8(16):40-46.
فاطمه فتحی، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری، عباسعلی ناصریان و شهریار مقصودلو. 1396. اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ارزش تغذیه ای سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار. نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان، 5(3): 87-101.
یاسمن شریفی سوقه، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو و جواد بیات کوهسار.1397. اثر افزودن تخم گشنیز و ریشه زنجبیل به جیره بر عملکرد رشد، ویژگی های لاشه، جمعیت اشرشیاکلی ایلئوم روده و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی، مجله تحقیقات دامپزشکی، 73(3): 309-318.
جواد پایمرد، جواد بیات کوهسار،فرزاد قنبری، شهریار مقصودلو. 1399. تاثیر استفاده از مخلوط باکتری های پروبیوتیکی به صورت مایع یا خشک انجمادیبر عملکرد رشد ، متابولیت های خونی و راسنجه هاب تخمیری شکمبه ای گوساله های شیر خوار. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،33 (126):41-58.
رضا فرخ نیا، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو وفرزاد قنبری. 1399. ارزیابی اثر افزودن عصاره الکلی گیاهان دارویی آویشن شیرازی و سرخارگل به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و وضعیت ایمنی جوجه های گوشتی.نشریه پژو هش های علوم دامی ایران،نشریه پژو هش های علوم دامی ایران، 12(1):75-86.
زهرا مومنی زاده، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار و فرزاد قنبری. 1399. اثر گلیسرید های اسید بوتیریک در دان پلت شده وپروبیوتیک های مختلف تجاری در اب اشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه ومیکروفلورای روده جوجه های گوشتی. نشریه محیط زیست جانوری، 12(4):231-245.
محمد ذبیح اللهی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو و وحید رضایی پور. 1400. اثر کاهش ثابت یا تدریجی شدت نور محیط بر عملکرد، ویژگی های لاشه و شاخص های ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 12(32):96-106.
حسن رجبلی، فاطمه بحری بیناباج، شهریار مقصودلو و رضا راه چمنی. 1400.تعیین عوامل مدیریتی مؤثر بر میزان تلفات در مزارع پرورش جوجه های گوشتی (مطالعه موردی: شهرستانهای رامیان و آزادشهر).پژوهش های تولیدات دامی، 12(32): 180-186.
منصور آق ارکاکلی، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، فرید مسلمی پور. 1400. اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه های سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(1): 121-129.
زانکو روحی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرزاد قنبری. 1401. اثر رژیم های مختلف پرئتئین جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و صفات اقتصلدی بلدرچین های ژاپنی در حال رشد. پژوهش های تولیدات دامی، 13 (35):1-11.
فرید مسلمی پور، طاهره آفتابی، شهریار مقصودلو، ابراهیم غلامعلی پور علمداری،1401. اثیر عصاره آشامیدنی اکالیپتوس و افزودن پودر فلفل سیاه به جیره بر عملکرد، فراسنجه های خون و جمعیت میکروبی روده و نای جوجه های گوشتی، تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 24(2): 191-201.
محمد ایزانلو، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرزاد قنبری، 1401. بررسی امکان جایگزینی مخلوط پروتئینی به جای کنجاله سویا و مکمل مخلوط انزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی. نشریه پژو هش های علوم دامی ایران، 14 (2): 201-219.
فریبا فریور، علیرضا شیرین زاده، شهریار مقصودلو و غلامحسین ایراجیان. 1401. تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma lunga)به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامتر های اقتصادی در جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی، 32 (2): 75-84.
Shahriar Maghsoudlou, Ashok kumar, D. P. Tiwari and Jyoti Palod. 2009. Effect of different regimens of total and digestible amino acids based diets on nitrogen and uric acid excretion of broiler chickens. Indian Journal of Animal Production and Management, 25 (3) 21-25.
Maghsoudlou, S., Palod, J., Kumar, A. and Patil. A. 2005. Factors affecting feed conversion ratio in broilers. Poultry World, 7:51-53.
Maghsoudlou, S., Palod, J and Kumar, A. 2006. Selection of diet energy level in broiler ration and factors affecting it. Poultry Line, 6 (12): 43-45.
Maghsoudlou, S., Kumar, A and Palod, J. 2006. Managemental aspects of antibiotic-free poultry program. Poultry Punch, 22(10):50-67.
Maghsoudlou, S., Kumar, A and Palod, J. 2007. Managerial aspects of antibiotic-free poultry program. Poultry Punch, 23(4):40-49.
آشور محمد قره باش، شهریار مقصودلو، ، حلیمه ساسانی | 1390 | اثر ات تنش گرمایی بر بازده تلقیح مصنوعی گاوهای شیری هلشتاین در شهرستان گنبد کاووس |
آشور محمد قره باش، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو | 1390 | اثر فصل بر عملکرد پرورش جوحه های گوشتی در شهرستان گنبد کاووس |
سلاقی ارسلان،قره باش آشور محمد، مقصودلو شهریار، تراز زهرا | 1390 | اثر سطوح مکمل چربی(روغن کلزا) جیره بر متابولیت های چربی خون جوجه های گوشتی |
سلاقی ارسلان،قره باش آشور محمد، مقصودلو شهریار، تراز زهرا | 1390 | تاثیر سطوح مختلف (روغن کلزا) جیره بر ذخیره چربی در لاشه جوجه های گوشتی |
شهریار مقصودلو، یونس مدنی، جلال حقوقدان، حسین عرب عامری | 1390 | اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن یک کیلو گرم |
محمد صادق پردمه، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، وحید تقی زاده | 1390 | مطالعه شاخص تولید مرغ با استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج، با و بدون آنزیم فیتاز در فاز های میانی و پایانی دوره رشد جوجه های گوشتی |
سعیده نوحی، رضا صلاحی مقدم، وحیده نوحی، مهدی مرادی، شهریار مقصودلو | 1391 | استفاده از فراورده های فرعی کشاورزی در تغذیه و پرورش گوسفند |
رضا صلاحی مقدم، سعیده نوحی، علیرضا مقدم، شهریار مقصودلو | 1391 | نقش مواد معدنی در تولید مثل گوسفند |
آشور محمد قره باش، شهریار مقصودلو، رجب محمد فیروزی | 1391 | تاثیر سطوح انرژی جیره غذایی بر خصوصیات لاشه بره های پرواری نژاد دالاق و زل |
سعیده نوحی، ناهید فضلی، شهریار مقصودلو، رضا صلاحی مقدم، علیرضا مقدم | 1391 | استفاده از هورمون ها: راهکاری نوین در بهبود تولید و مثل و پرورش گوسفند |
شهریار مقصودلو، حلیمه ساسانی، آشور محمد قره باش، علیرضا پردلان | 1391 | خصوصیات ظاهری، تولیدی و تولید مثلی گوسفندان نژاد دالاق ایستگاه گوسفند داری دانشگاه گنبد کاووس |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، حسین عرب عامری، جلال حقوقدان | 1391 | اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه ضروری جیره بر شاخص تولید دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی |
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی | 1391 | بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی |
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی | 1391 | اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده با کنجاله سویا و سطح ویتامین E بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه |
حامد خدائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز | 1391 | اثر شکل دان(پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان |
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو | 1392 | اثرات تغذیه با سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر وضعیت چربی بدن جوجه های گوشتی |
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو | 1392 | تعیین خصوصیات کیفی گوشت جوجه های گوشتی تغذیه با سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا و مکمل ویتامین E |
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو | 1392 | تاثیر سطوح مختلف اسید استیک و اسید آسکوربیک بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی |
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو | 1392 | اثر سطوح مختلف اسید آسکوربیک و اسید استیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی |
رضا اکبری، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو | 1392 | اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرد دار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف |
حشمت الله گل زاده، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، جواد بیات | 1392 | اثر رژیمهای مختلف انرژی قابل متابولیسم و تراکم اسید های امینه متیونین، لیزین و ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، فرید مسلمی پور | 1392 | اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه محدود کننده بر عملکرد جوجه های جوان |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، فرید مسلمی پور | 1392 | اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه مصنوعی تجاری بر شاخص تولید جوجه های گوشتی |
نور محمد مختومی، شهریار مقصودلو، حمیدرضا سیدآبادی | 1393 | بررسی اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی جوان |
نور محمد مختومی، شهریار مقصودلو، حمیدرضا سیدآبادی | 1393 | بررسی اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر شاخص تولید جوجه های گوشتی 35 روزه |
ملیحه صادقی سیمکانی، نور شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی | 1393 | اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری و حذف مکمل اسید آمینه های مصنوعی متیونین، لیزین و ترئونین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان |
ملیحه صادقی سیمکانی، نور شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی | 1393 | اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" و حذف مکمل اسید های آمینه های دی ال متیونین، و دی و ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی جوجه های گوشتی در 35 روزه |
رضا صلاحی مقدم، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو، محمد حسین شهیر، جواد بیات کوهسار | 1393 | اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع فرمولاسیون جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی |
رضا صلاحی مقدم، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو، محمد حسین شهیر، جواد بیات کوهسار | 1393 | اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر اساس اسید های آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی |
سید موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد، محمد رضا ملائی کندلوسی | 1393 | معرفی زرده تخم مرغ بعنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی |
سید موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد، | 1393 | تغذیه زود هنگام زرده تخم مرغ و اثر آن بر وزن و طول روده کوچک جوجه های گوشتی |
سعید خرمکی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، فریبا فریور | 1393 | اثر افزودن پودر سیر و شوید خشک به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه |
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی | 1393 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین در مرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی |
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی | 1393 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم " کمین" در مرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی |
حکیمه مصطفی لو، آشور محمد قره باش، شهریار مقصودلو، حبیب الله زارع | 1393 | اثر ظرفیت واحد های پرورش جوجه های گوشتی بر هزینه های تولید |
حکیمه مصطفی لو، آشور محمد قره باش، شهریار مقصودلو، حبیب الله زارع | 1393 | اثر ظرفیت بر شاخص های تولید و سود آوری واحد های پرورش جوجه گوشتی |
یاسر سالاری تلمادره شهریار مقصودلو جواد بیات کوهسار و فرامرز رستمی چراتی | 1394 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور ( اکسترود شده و اکسترود نشده)با کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی 28 روزه |
یاسر سالاری تلمادره شهریار مقصودلو جواد بیات کوهسار و فرامرز رستمی چراتی | 1394 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور ( اکسترود شده و اکسترود نشده)با کنجاله سویا بر چربی حفره شکمی و احشا قابل مصرف جوجه های گوشتی |
عبدالوهاب پهلوانی دوجی شهریار مقصودلو آشور محمد قره باش و بلال صادقی | 1394 | اثرات دانه های سویا پرچرب اکسترود شده بر شاخص تولید و برخی اندامهای داخلی جوجه های گوشتی |
عبدالوهاب پهلوانی دوجی شهریار مقصودلو آشور محمد قره باش و بلال صادقی | 1394 | اثر دمای اکستروژن بر دانه های سویای پر چرب و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در سنین اولیه |
عاطفه حبیبی -شهریار مقصودلو یوسف مصطفی لو و جواد بیات کوهسار | 1394 | بررسی اثرات تراکم گله و سطوح انرژی بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین اولیه |
عاطفه حبیبی -شهریار مقصودلو یوسف مصطفی لو و جواد بیات کوهسار | 1394 | بررسی اثرات تراکم گله و سطوح انرژی بر مصرف خوراک وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک جوجه های گوشتی در سنین اولیه |
پری زارعی شهریار مقصودلو یوسف مصطفی لو و فرزاد قنبری | 1394 | بررسی اثرات تراکم گله و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید های امینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه |
پری زارعی شهریار مقصودلو یوسف مصطفی لو و فرزاد قنبری | 1394 | بررسی اثرات تراکم گله و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید های امینه کل و قابل هضم بر شاخص تولید جوجه های گوشتی |
میثم خوشقدم شهریار مقصودلو محمد مرادی فرزاد قنبری فرامرز رستمی چراتی | 1394 | اثر افزودن پودر برگهای نعناع و چای و مکمل های ویتامین E و آنتی اکسیدانت های تجاری به جیره بر کیفیت گوشت لاشه های جوجه های گوشتی |
میثم خوشقدم شهریار مقصودلو محمد مرادی فرزاد قنبری فرامرز رستمی چراتی | 1394 | تاثیر انتی اکسیدانت های تجاری ویتامین E برگهای خشک شده چای سبز و نعناع بر روی زنده مانی و کاهش تلفات در جوجه های گوشتی |
علیرضا شیرین زاده فریبا فریور و شهریار مقصودلو | 1394 | اثر سطوح مختلف انرژی و زرد چوبه بر عملکرد اقتصلدی و شاخص تولیدی جوجه های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم |
علیرضا شیرین زاده فریبا فریور و شهریار مقصودلو | 1394 | اثر سطوح مختلف انرژی و زرد چوبه بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم |
فاطمه فتحی جواد بیات کوهسار فرزاد قنبری علی ناصریان و شهریار مقصودلو | 1394 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف ملاس و تفاله چغندر قند بر قابلیت هضم فراسنجه های تخمیری و و تولیدات میکروبی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار |
فاطمه فتحی جواد بیات کوهسار فرزاد قنبری علی ناصریان و شهریار مقصودلو | 1394 | تاثیر سطوح مختلف ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی وفراسنجه های تخمیری سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار |
رضا فرخ نیا فرید مسلمی پور شهریار مقصودلو فرزاد قنبری | 1394 | تاثیر عصاره سرخار گل بر تیتر آنتی بادی خون و وزن اندام های لنفوئیدی جوجه های گوشتی |
رضا فرخ نیا فرید مسلمی پور شهریار مقصودلو فرزاد قنبری | 1394 | تاثیر عصاره آویشن بر تیتر آنتی بادی خون و وزن اندام های لنفوئیدی جوجه های گوشتی |
طاهره افتابی فرید مسلمی پور شهریار مقصودلو ابراهیم غلامعلی پور علمداری | 1394 | تاثیر مصرف عصاره کلروفرمی برگ اکالیپتوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی |
طاهره افتابی فرید مسلمی پور شهریار مقصودلو ابراهیم غلامعلی پور علمداری | 1394 | بررسی استفاده از پودر فلفل سیاه بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
یاسمن شریفی سوقه فرید مسلمی پور شهریار مثصودلو و جواد بیات کوهسار | 1394 | تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ربشه زنجبیل بر سیستم ایمنی و جمعیت باکتری اشرشیاکلی ایلئوم جوجه های گوشتی کاب 500 |
یاسمن شریفی سوقه فرید مسلمی پور شهریار مثصودلو و جواد بیات کوهسار | 1394 | تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ربشه زنجبیل عملکرد رشد و صفات لاشه جوجه های گوشتی |
محمد هادی ذبیح اللهی فرید مسلمی پور شهریار مقصودلو وحید رضایی پور | 1394 | شدت های مختلف نور در سالن های پرورش جوجه های گوشتی و تاثیرات ان بر شاخص های عملکردی، خصوصیات لاشه و برخی از ارگان های داخلی |
محمد هادی ذبیح اللهی فرید مسلمی پور شهریار مقصودلو وحید رضایی پور | 1394 | شدت های مختلف نور در سالن های پرورش جوجه های گوشتی و تاثیرات ان بر برخی از فراسنجه های خونی و شاخص های ایمنی |
محسن جمالیان-فرزاد قنبری- شهریار مقصودلو و انور آموز مهر | 1394 | اثر استفاده از مکمل اسید های آلی در جیره های با سطوح مختلف مواد مغذی بر قطعه بندی لاشه جوجه های گوشتی |
محسن جمالیان-فرزاد قنبری- شهریار مقصودلو و انور آموز مهر | 1394 | اثر استفاده از مکمل اسید های آلی در جیره های با سطوح مختلف مواد مغذی برعملکرد جوجه های گوشتی |
آشور محمد قره باش- پریوش مقدم نیا-شهریار مقصودلو و عبدالغفار تخله | 1394 | اثر استفاده از سطوح مختلف انرژی غذایی بر رشد اسکلتی بزغاله های نر نژاد آلپاین در استان گلستان |
آشور محمد قره باش- پریوش مقدم نیا-شهریار مقصودلو و عبدالغفار تخله | 1394 | اثر استفاده از سطوح مختلف انرژی غذایی بر عملکرد پروار بزغاله های نر نژاد آلپاین در استان گلستان |
یاسمن شریفی سوقه ،فرید مسلمی پور ،شهریار مقصودلو ،جواد بیات کوهسار | 1395 | اثر پودر ریشه زنجبیل بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه هاي خونی و جمعیت باکتري اشریشیاکلی ایلیوم جوجه هاي گوشتی |
یاسمن شریفی سوقه ،فرید مسلمی پور ،شهریار مقصودلو ،جواد بیات کوهسار | 1395 | تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه هاي خونی و جمعیت باکتري اشریشیاکلی ایلیوم جوجه هاي گوشتی |
یاسمن شریفی سوقه ،فرید مسلمی پور ،شهریار مقصودلو ،جواد بیات کوهسار | 1395 | اثر استفاده از سطوح مختلف پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل بر فراسنجه هاي خونی در جوجه هاي گوشتی |
مومنی زاده، زهرا ،مقصودلو، شهریار ،بیات کوهسار، جواد و فرزاد قنبری، | 1395 | بررسی اثرات گلیسرید های اسید بوتریک در دان و پروبیوتیکهای تجاری در آب آشامیدنی جوجه های گوشتی برعملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در سن 42روزگی |
مومنی زاده، زهرا ،مقصودلو، شهریار ،بیات کوهسار، جواد و فرزاد قنبری، | 1395 | اثر استفاده از گلیسریدهای اسیدبوتریک در دان و پروبیوتیک های مختلف در آب آشامیدنی بر شاخص تولید جوجه های گوشتی |
فتحی فاطمه ، بیات کوهسار جواد ،قنبری فرزاد، ناصریان عباس، و شهریار. مقصودلو | 1395 | تأثیر عمل آوری حرارتی بر قابلیت هضم، فراسنجه های تخمیری و تولید توده میکروبی فضولات مرغ تخمگذار |
عبد الجلال ابروزن-آشور محمد قره باش- شهریار مقصودلو- رحمت سمیعی | 1395 | اثر فصل پرورش بر عملکرد و بازده اقتصادی واحد های پرورش مرغ گوشتی شرق استان گلستان |
محمود رضا فنائی، یوسف-مصطفی¬لو، شهریار مقصود¬لو جواد بیات کوهسار2 | 1395 | اثرسطوح مختلف محلول بره¬موم بر خصوصیات سیستم ایمنی جوجه¬های گوشتی |
محمود رضا فنائی، یوسف-مصطفی¬لو، شهریار مقصود¬لو جواد بیات کوهسار2 | 1395 | اثرسطوح مختلف محلول بره-موم در جیره بر عملکرد تولیدی جوجه¬های جوان |
علی محمدخوجه ، جواد بیات کوهسار ، شهریار مقصودلو ، فرزاد قنبری | 1395 | تأثیر افزودن پروبیوتیکهای صنعتی و ماست ترش به آب آشامیدنی بر خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی در حال رشد |
علی محمدخوجه ، جواد بیات کوهسار ، شهریار مقصودلو ، فرزاد قنبری | 1395 | تأثیر افزودن پروبیوتیکهای صنعتی و ماست ترش به آب آشامیدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی در حال رشد |
محمدمهدی علی پور - یوسف مصطفی لو - شهریار مقصودلو - زهرا تراز | 1395 | تحلیل و بررسی روغن پسماند با روغن سویا و افزودن مکمل تجاری بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی |
محمدمهدی علی پور - یوسف مصطفی لو - شهریار مقصودلو - زهرا تراز | 1395 | بررسی استفاده از چربی ها و روغن ها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
امیر مرادی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرامرز رستمی چراتی | 1396 | اثر سطوح فسفر قابل دسترس جیره و مکمل آنزیم چندگانه تجاری(کمینWP) بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در فاز پایانی |
امیر مرادی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرامرز رستمی چراتی | 1396 | اثر سطوح فسفر قابل دسترس جیره و مکمل آنزیم چندگانه تجاری(کمینWP) در پسدان بر میزان ابقای کلسیم، فسفر و خاکستر پای انگشت پا جوجه های گوشتی |
محمد ایزانلو، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرزاد قنبری | 1396 | اثر سطوح مختلف سطوح جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا در جیره و مکمل سازیانزیم چندگانه کمین(WP) بر وزن اجزای لاشه جوجه های گوشتی |
محمد ایزانلو، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرزاد قنبری | 1396 | اثر سطوح مختلف سطوح جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا در جیره و مکمل سازیانزیم چندگانه کمین(WP) بر عملکرد تولید جوجه های گوشتی در سنین اولیه رشد |
فاطمه کمالی، فرزاد قنبری، شهریار مقصودلو و جواد بیات کوهسار | 1396 | اثر روش های مختلف حرارتی بر ترکیبات شیمیایی دانه سویا |
فاطمه کمالی، فرزاد قنبری، شهریار مقصودلو و جواد بیات کوهسار | 1396 | اثر روش های مختلف حرارتی بر قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تخمینی دانه سویا |
جواد پایمرد، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری و شهریار مقصودلو | 1396 | تاثیر استفاده از مخلوط باکتری های پروبیوتیکی به صورت مایع یا خشک انجمادی بر شاخص های رشد اسکلتی گوساله های شیرخوار |
جواد پایمرد، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری و شهریار مقصودلو | 1396 | تاثیر استفاده از مخلوط باکتری های پروبیوتیکی به صورت مایع یا خشک انجمادی بر متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار |
صادق رخشانی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو و زهرا تراز | 1397 | تاثیر افزودن سطوح مختلف گیاهان دارویی و مقایسه آن با افزودن آنتی بیوتیک به جیره بر فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی |
صادق رخشانی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو و زهرا تراز | 1397 | تاثیر افزودن سطوح مختلف گیاهان دارویی و مقایسه آن با افزودن آنتی بیوتیک به جیره بر اندام های داخلی جوجه های گوشتی |
اسماعیل چراغی ونوول، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و بشیر قاسمپور | 1397 | اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل ویتامینی و مواد معدنی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی در سنین اولیه رشد |
اسماعیل چراغی ونوول، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و بشیر قاسمپور | 1397 | اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل ویتامینی و مواد معدنی بر شاخص تولیدی و وزن برخی اندامه ای داخلی بلدرچین ژاپنی |
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و عاطفه حبیبی | 1397 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی -مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی |
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و عاطفه حبیبی | 1397 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی -مواد معدنی بر عملکرد تولیدی بلدرچین های ژاپنی یک تا سه هفتگی |
زانکو روحی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرزاد قنبری | 1397 | اثر تغذیه مرحله ای پروتئین بر وزن اجزای لاشه بلدرچین های ژاپنی |
زانکو روحی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و فرزاد قنبری | 1397 | اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی در سنین اولیه رشد |
محمود مهر پرور، فاطمه بحری بینا باج، شهریار مقصودلو و علیرضا خان احمدی | 1397 | اثر بافت جیره و تراکم مرغ در قفس بر ویژگی های کمی وکیفی تخم مرغ در مرغداری های استان گلستان |
محمود مهر پرور، فاطمه بحری بینا باج، شهریار مقصودلو و علیرضا خان احمدی | 1397 | اثر سن گله بر ویژگی های کیفی تخم مرغ های تولیدی در گله های تجاری استان گلستان |
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو و یوسف مصطفی لو | 1397 | اثر عصاره گیاه اویشن، آب انار و آبلیموبر pHو ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی |
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو و یوسف مصطفی لو | 1397 | بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار و آبلیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی |
آرزو مخت، زهرا تراز، شهریار مقصودلو وفرزاد قنبری | 1397 | استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر عملکرد وخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
آرزو مخت، زهرا تراز، شهریار مقصودلو وفرزاد قنبری | 1397 | استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر مقدار اکسیداسیون لاشه و برخی فراسنجه های خونی ع در جوجه های گوشتی |
صابر قنبر زاده، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو و جواد بیات کوهسار | 1397 | اثر سطوح مختلف انرژی و مواد مغذی جیره بر ویژگی های لاشه و تیتر آنتی بادی علیه بیماری نیوکاسل مرغان بومی در مرحله پرورش |
صابر قنبر زاده، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو و جواد بیات کوهسار | 1397 | اثر سطوح مختلف انرژی و مواد مغذی جیره بر صفات عملکردی مرغان بومی در مرحله پرورش |
انسیه راشکی، زهرا تراز و شهریار مقصودلو و فریبا فریور | 1397 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه و شنیلیله بر عملکرد تخمگذاری بلدرچین ژاپنی طی دوره 7-9 هفتگی |
شهریار مقصودلو، محمد ایزانلو، رضا سلیمی، زهرا تراز، فرزاد قنبری وعاطفه حبیبی | 1397 | مقایسه استفاده از مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا وپودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی و بلدرچین های ژاپنی پرورش یافته در شهرستان گنبد کاووس |
شهریار مقصودلو، ملیحه صادقی سیمکانی، جواد بیات کوهسار و علیرضا خان احمدی | 1397 | اثر مکمل سازی آنزیم چند گانه تجاری و حذف مکمل اسید آمبنه های ضروری ترئونین، لیزین و متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی پرورش یاقته تا سن 35 روزگی در شهرستان گنبد کاووس |
عبدالخالق ایران نژاد، شهریار مقصودلو، رضا راه چمنی و فرزاد قنبری | 1400 | اثر برنامه های مختلف تغذیه گلوکز بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته اول پرورش |
شهریار مقصودلو، زهرا تراز، شعبان قلندر آیشی ، یار محمد قرنجیک | 1400 | اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر عملکرد تولید بلدرچین های ژاپنی در سن 15-28روزگی |
حسن کوهنشین، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری و شهریار مقصودلو | 1400 | تاثیر افزودنی های مختلف بر قابلیت هضم و تولید پروتئین میکروبی سیلاژ خردل وحشی |
شهریار مقصودلو و مهدی خداوردی | 1400 | اثر افزودنی های مختلف به جیره دارای کنجاله کانولا و پودرضایعات جوجه¬کشی بر عملکرد اولیه جوجه¬های گوشتی |
کیوان سرکاری ، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و جواد بیات کوهسار | 1400 | اثر شدت نور و طول دوره نوردهی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
وحیده محمّدیان ، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، فاطمه بحری | 1400 | اثر سطوح مختلف پروبیوتیک در آب آشامیدنی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی |
محمد شبان، شهریار مقصودلو، زهرا تراز و علی گیلانی | 1400 | اثر سطوح مختلف استفاده از پودر ضایعات کارخانه جوجه کشی (بدون پوسته) و مکمل آنزیم چندگانه در جیره بر عملکرد تولیدی بلدرچین های ژاپنی در حال رشد |
مهسا خسروی، فرزاد قنبری، شهریار مقصودلو و جواد بیات کوهسار | 1400 | تهیه یک مخلوط پروتئینی از پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و کنجاله کلزا به منظور استفاده در جیره پرندگان |
1. مقایسه رژیم های خوراک دهی دان کرامبل و پلت بر عملکرد جوجه های گوشتی
2. اثر افزایش سطح انرژی جیره توسط روغن سویا و یا دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی
ردیف | عنوان پایان نامه | نام دانشجو | اساتید راهنما | سال دفاع |
1 | مطالعه اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در فازهای میاندان و پس دان عملکرد جوجه های گوشتی | محمد صادقی پردمه | شهریار مقصودلو | 1390 |
2 | مطالعه اثر فیزیکی دان و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی | حامد خدائی | شهریار مقصودلو | 1391 |
3 | مطالعه اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E ، بر عملکرد جوجه های گوشتی | محمد مرادی | شهریار مقصودلو | 1391 |
4 | مطالعه سطوح ذرات نرم موجود در پشیدان کرامبل شده و فرم فیزیکی میاندان و پسدان بر عملکرد جوجه های گوشتی | یحیی صابری | شهریار مقصودلو- یوسف مصطفی لو | 1391 |
5 | اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه محدود کننده رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی | یونس مدنی | شهریار مقصودلو | 1392 |
6 | اثر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و تراکم اسید های آمینه متیونین، لیزین و ترئونین بر عملکرد جوجه های گوشتی | محمد گل زاده | شهریار مقصودلو | 1392 |
7 | اثر سطوح مختلف اسید های آمینه گوگرددار، لیزین و ترئونین بر عملکرد جوجه های گوشتی | رضا اکبری | شهریار مقصودلو | 1392 |
8 | اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی | نور محمد مختومی | شهریار مقصودلو | 1392 |
9 | اثر سطوح پروتئین جیره و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید آمینه های کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی | رضا صلاحی مقدم | شهریار مقصودلو و یوسف مصطفی لو | 1392 |
10 | اثر افزودن منابع کاتیونی به آب آشامیدنی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در معرض تنش گرمایی | روح ا... وزیری دوزین | فرید مسلمی پور | 1392 |
11 | اثر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر عملکرد پروار و رشد اسکلتی بزغاله های نر نژاد آلپان در استان گلستان | پریوش مقدم نیا | آشور محمد قره باش | 1393 |
12 | اثر سطوح مختلف دانه گندم و مولتی آنزیمهای تجاری کمین بر عملکرد جوجه های گوشتی | مهران مصطفی پور | شهریار مقصودلو | 1393 |
13 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس جیره و آنزیم چندگانه تجاری کمین بر عملکرد جوجه های گوشتی | محمد امامی قره حاجلو | شهریار مقصودلو | 1393 |
14 | اثر حذف مکمل اسید های آمینه دی ال متیونین، ال لیزین و ال ترئونین و افزودن آنزیم چندگانه کمین بر عملکرد جوجه های گوشتی | ملیحه صادقی سیمکانی | شهریار مقصودلو | 1393 |
15 | اثر تغذیه زود هنگام با زرده تخم مرغ بر زنده مانی و مورفولوژی روده و عملکرد رشد جوجه های گوشتی | سید موسی حسینی نشلی | فرید مسلمی پور | 1393 |
16 | اثر افزودن پودر سیر و شوید به جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خون جوجه های گوشتی | سعید خرمکی | فرید مسلمی پور | 1393 |
17 | اثرات مکمل تجاری مخلوط پروبیوتیک و مولتی آنزیم به جیره غذایی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | علی اصغر نوروزی | فرید مسلمی پور | 1393 |
18 | بررسی نوع و سطح آنتی کوکسیدیوز یوزهای یونوفوری(سالینومایسین، مادورامایسین) بر عملکرد جوجه های گوشتی | ملیحه حسینی | یوسف مصطفی لو | 1393 |
19 | اثر ظرفیت واحد بر کارایی اقتصادی پرورش جوجه های گوشتی در شرق استان گلستان | حکیمه مصطفی لو | آشور محمد قره باش | 1394 |
20 | تاثیر روش های مختلف عمل آوری بر ارزش تغذیه ای فضولات طیور و استفاده آن در جیره گوسفندان | فاطمه فتحی | جواد بیات کوهسار و فرزاد قنبری | 1394 |
21 | اثر مقایسه جداول کاربردی آنالیز مواد خوراکی و احتیاجات مواد مغذی در تنظیم اسید آمینه های خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی | محمد کاظم پدر | شهریار مقصودلو | 1394 |
22 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی | یاسر سالاری تلمادره | شهریار مقصودلو | 1394 |
23 | تاثیر افزودن پودر برگ های نعناع و چای و مکمل های ویتامین E و آنتی اکسیدانت تجاری به جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | میثم خوش قدم | شهریار مقصودلو | 1394 |
24 | تاثیر افزودن پودر زردچوبه به جیره غذایی با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی | علیرضا شیرین زاده | فریبا فریور | 1394 |
25 | تاثیر عصاره برگ اکالیپتوس و پودر فلفل سیاه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | طاهره آفتابی | فرید مسلمی پور | 1394 |
26 | تاثیر کاهش شدت نور سالن پرورش بر عملکرد، خصوصیات لاشه و تلفات جوجه های گوشتی | هادی ذبیح اللهی | فرید مسلمی پور | 1394 |
27 | بررسی تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل به جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی | یاسمن شریفی سوقه | فرید مسلمی پور | 1394 |
28 | اثر افزودن عصاره سرخارگل و آویشن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی | رضا فرخ نیا | فرید مسلمی پور | 1394 |
29 | اثر تراکم پرورش و تنظیم جیره بر اساس اسید امینه های کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی | پری زارعی | یوسف مصطفی لو و شهریار مقصودلو | 1394 |
30 | اثر تراکم پرورش و غلظت مواد مغذی جیره بر روی خصوصیات تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی | عاطفه حبیبی | یوسف مصطفی لو و شهریار مقصودلو | 1394 |
31 | تاثیر فصل و موقعیت جغرافیایی بر عملکرد و بازده اقتصادی واحد های پرورش مرغ گوشتی شرق گلستان | عبدالجلال ابروزن | آشور محمد قره باش | 1395 |
32 | بررسی استفاده از انوع مختلفی از پروبیوتیک در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون بلدرچین های ژاپنی | علی محمد خوجه | جواد بیات کوهسار | 1395 |
33 | اثر گلیسرید های اسید بوتیریک در دان پلت و پروبیوتیک های مختلف تجاری در اب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی | زهرا مومنی زاده | شهریار مقصودلو | 1395 |
34 | اثر استفاده از مکمل اسید آلی در جیره های با سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | محسن جمالیان | فرزاد قنبری | 1395 |
35 | اثر سطوح مختلف محلول بره موم در جیره غذایی بر عملکرد وسیستم ایمنی جوجه های گوشتی | محمود رضا فنائی | یوسف مصطفی لو | 1395 |
36 | بررسی آلودگی به سالمونلا تعداد کلی باکتری ها و مقدار کل نیتروژن فرار در جوجه های گوشتی کشتار شده در کشتارگاههای استان گلستان در سه ماهه اول سال 1396 | علیرضا مسگر سرکلا | رضا راه چمنی | 1396 |
37 | تاثیر افزودن پودر پونه در بازه های زمانی مختلف به جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | حسین رجبعلی نژاد | رضا راه چمنی | 1396 |
38 | اثر جایگزینی سطوح مختلف مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا در جیره و مکمل سازی آنزیم چند گانه بر عملکرد جوجه های گوشتی | محمد ایزانلو | شهریار مقصودلو | 1396 |
39 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس جیره و مکمل آنزیم چندگانه تجاری کمین بر عملکرد تولید جوجه های گوشتی در دوره پایانی | امیر مرادی | شهریار مقصودلو | 1396 |
40 | اثر سطوح تراکم انرژی و مواد مغذی جیره و زمان تعویض جیره های پیشدان و پسدان بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه اردک های در حال رشد | احسان عجمی | شهریار مقصودلو | 1396 |
41 | اثر افزودن مکمل اسید سیتریک و انی اکسیدان تجاری به جیره دارای مخلوط پروتئینی کنجاله کانولا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی | هادی آرخی | شهریار مقصودلو | 1396 |
42 | مقایسه تاثیر افزودن سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی با افزودن آنتی بیوتیک به جیره بر عملکرد، ویژگی لاشهو فراسنجه های خون و ایمنی جوجه های گوشتی | صادق رخشانی | فرید مسلمی پور | 1396 |
43 | اثر جابگزینی روغن پسماند رستوران با روغن سویا و افزودن مکمل آنتی اکسیدانت تجاری بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | محمد مهدی علی پور | یوسف مصطفی لو و شهریار مقصودلو | 1396 |
44 | اثر افزودن بذر خار مریم بر عملکرد، خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | آرزو مخت | زهرا تراز | 1397 |
45 | بررسی اثر آب انار آب لیمو و عصاره گیاه آویشن بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی | یونس گرگیج | زهرا تراز | 1397 |
46 | اثر عصاره های گیاهی چای سبز، کاسنی و سیر بر کیفیت ران جوجه های گوشتی | محمود حاتمی قوجوق | زهرا تراز | 1397 |
47 | بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین جیره و مکمل معدنی و ویتامینی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت بلدرچین های ژاپنی | اسماعیل چراغی ونوول | شهریار مقصودلو | 1397 |
48 | بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کانولا و پودرضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوخ مختلف مکمل معدنی- ویتامینی جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی | رضا سلیمی | شهریار مقصودلو | 1397 |
49 | اثر برنامه های مختلف تغذیه ای پروتئین و اسید های آمینه محدود کننده یر عملکرد تولیدی و اقتصادی بلدرچین های ژاپنی | زانکو روحی | شهریار مقصودلو | 1397 |
50 | بررسی ترکیبات موثر موجود در عصاره گیاه خار شتر و مقایسه این ترکیبات در شیر و دوغ شتر تغذیه شده در مراتع شرق گلستان | تقان محمد ماخور | فرامرز رستمی چراتی- رضا اکبری | 1397 |
51 | اثر سطوح مختلف انرژی و مواد مغذی جیره بر صفات عملکردی، ویژگی های لاشه و تیتر آنتی بادی علیه بیماری نیوکاسل مرغان بومی در مرحله پرورش | صابر قنبر زاده | یوسف مصطفی لو | 1397 |
52 | سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری بلدرچین ژاپنی | انیسه راشکی | زهرا تراز | 1398 |
53 | اثر سطوح مختلف پودر ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم، سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | منصور آق ارکاکلی | زهرا تراز | 1398 |
54 | بررسی مدیریت تغذیه بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی شرق استان گلستان | سمیه کوهساری | زهرا تراز | 1398 |
55 | اثر سطوح مختلف پروبیوتیک در آب آشامیدنی بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | وحیده محمدیان | زهرا تراز | 1398 |
56 | استفاده از نسبت های مختلف روغن سویا، چربی حیوانی پیه گوسفندی و روغن طیور بر عملکردجوجه گوشتی | کریم حیدر زاده | زهرا تراز و یوسف مصطفی لو | 1398 |
57 | اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدر چین های ژاپنی | یار محمد قرنجیک | شهریار مقصودلو | 1398 |
58 | تعیین سازه های موثر بر تلفات در مزارع پرورش مرغ گوشتی در شهرستان های رامیان و آزاد شهر | حسن رجبلی | فاطمه بحری بینا باج | 1398 |
59 | اثر افزودن پودربرگ نعناع فلفلی و پودر دانه سیاه دانه به جیره بر عملکرد رشد، ویژگی های لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی | میثم احمدی منش | فرید مسلمی پور | 1398 |
60 | تعیین کیفیت مخلوط پروتئینی تهیه شده از کنجاله کانولا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با افزودنی های مختلف اسیدی و جوش شیرین و تاثیر آن بر عملکرد بلدرچین ژاپنی | مهسا خسروی | فرزاد قنبری | 1399 |
61 | تاثیر برنامه های نوری دارای شدت نور متفاوت بر عملکرد جوجه های گوشتی راس 308 | کیوان سرکاری | شهریار مقصودلو | 1400 |
62 | اثر برنامه های مختلف تغذیه ای گلوکز به جوجه های گوشتی تازه تفریخ شده بر عملکرد بعدی رشد | عبدالخالق ایران نژاد | شهریار مقصودلو و رضا راه چمنی | 1400 |
63 | اثر افزودنی های مختلف بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه های تخمیری، قابلیت هضم و تولیدگاز در سیلاژ گیاه خردل وحشی | حسن کوه نشین | جواد بیات کوهسار | 1400 |
قبولی کارشناسی مهندسی کشاورزی- دامپروری دانشگاه فردوسی مشهد در ازمون سراسری سال 1373 با کسب رتبه 2100 و قبولی رشته های پزشکی قم و دامپزشکی کرج سال 1373 در دانشگاه ازاد اسلامی
کسب رتبه اول دوره کارشناسی علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد 1373-1377. با معدل 17.10
موفقیت در آزمون سراسری کارشناسی ارشد علوم دامی برای ورودی سال 1377 با کسب رتبه 6 کشوری با معدل 17.47
موفقیت در آزمون سراسری اعزام دانشجو به خارج کشور درسال 1380 در رشته علوم دامی و اخذ بورسیه تحصیلی از وزارت علوم و اتمام دوره دکتری در طی 3.5 سال با معدل 85.46 از 100 (معادل 17.09) از دانشگاه علوم کشاورزی و فنی مهندسی پنت (پنت نگر)هندوستان.
کسب عنوان سرباز نمونه در سال 1381 در دانشگاه امام حسین (ع)ودریافت لوح افتخار از رئیس دانشگاه سردار دکتر احمد فضائلی نژاد
ثبت اختراع: محلول شاخص کنترل کیفی محصولات فراوری شده سویا در سال 1390
ثبت اختراع:فرایند تولید مخلوط پروتئینی از ترکیب کنجاله کانولا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور همراه با افزودنی های اسیدی و جوش شیرین در سال 1400
مدیر تحقیق و توسعه شرکت تهیه خوراک طیور آرتان دانه گلستان
مشاور تغذیه شرکت تهیه خوراک دام مروارید دانه قابوس گنبد کاووس
کسب عنوان استادنمونه دانشکده کشاورزی دانشگاه گنبد کاووس در سال های 1392 و 1393
تمام افتخارات و پیروزی های بشر زود گذر است...
برنامه هفتگي نيمسال اول سال تحصيلي 1401-1402 دکتر شهریار مقصودلو
|
8-10 |
10-12 |
13-14:30 |
15-16:30 |
16:30-17:30 |
شنبه |
مطالعه و تحقیق |
مطالعه و تحقیق |
پاسخ به دانشجویان |
پرورش مرغ اجداد و مادر (14) |
پاسخ به دانشجویان |
یک شنبه |
مطالعه و تحقیق |
مطالعه و تحقیق |
جلسه |
روش های تولید و فروری خوراک طیور کارشناسی ارشد (10) |
پاسخ به دانشجویان |
دو شنبه |
اصول جیره نویسی کارشناسی (3) |
مطالعه و تحقیق |
زبان تخصصی کارشناسی ارشد (10) |
پاسخ به دانشجویان |
مطالعه و تحقیق |
سه شنبه |
|
پاسخ به دانشجویان |
مطالعه و تحقیق |
مطالعه و تحقیق |
مطالعه و تحقیق |
چهار شنبه |
پرورش مرغ تخمگذار (24) |
پرورش مرغ مادر واجداد (24) |
پاسخ به دانشجویان |
مطالعه و تحقیق |
مطالعه و تحقیق |
مسائل اختصاصی پرورش جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
پرورش طیور صنعتی کارشناسی ارشد
تغذیه تکمیلی کارشنساسی ارشد
مدیریت واحد های پرورش دام وطیور کارشناسی ارشد
تغذیه طیور پیشرفته کارشناسی ارشد
زبان تخصصی کارشناسی ارشد
ساختمانها و تاسیسات پرورش طیورکارشناسی
مدیریت پرورش مرغ گوشتی کارشناسی
مدیریت پرورش مرغ مادر و اجداد کارشناسی
مدیریت پرورش مرغ تخمگذار کارشناسی
جیره نویسی طیور کارشناسی
روش های تولید و فراوری خوراک طیور کارشناسی ارشد
مدیریت واحد های جوجه کشی کارشناسی