مرتبه علمی: ---
مقطع تحصیلی : ---
دانشکده :---
گروه :
ديپلم |
علوم تجربی |
دبرستان عصمت (گنبدکاووس) |
1368 |
1371 |
فوق دیپلم |
تکنولوژی تولیدات دامی |
دانشگاه گنبد |
1373 |
1375 |
کارشناسي |
مهندسی تولیدات دامی |
دانشگاه تهران ( مجتمع ابوریحان) |
1375 |
1377 |
کارشناسي ارشد |
تغذیه دام ( گرایش طیور) |
دانشگاه گیلان |
1378 |
1380 |
دکتری |
تغذیه طیور |
دانشگاه گیلان |
1390 |
1394 |
- تغذیه و پرورش طیور
- آزمایشات کنترل کیفیت خوراک و گوشت طیور
-آزمایشات مورفولوژی
- آزمایشات میکروبیولوژی
تألیف مقاله |
Garlic P0wder as Blood Serum and Egg Yolk Cholestrol lowering Agent |
2004 |
Journal of poultry Science |
نفر دوم |
تألیف مقاله |
بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتیئن بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی |
1387 |
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی |
نفر اول |
تألیف مقاله |
Effects of Replacement of Soybean Meal with Rapeseed Meal on Organs Weight, some Blood Biochemical Parameters and Performance of Broiler Chicks |
2006 |
International Journal of poultry Science |
نفر اول |
تالیف مقاله |
تاثیر استفاده از رکسارسون و با سیتراسین متیلن دی سالیسیلات در جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
1388 |
مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی |
نفر اول |
تالیف مقاله |
Effect of Chicory Plant (Cichorium intybus L.) Extract on Performance and Blood Parameters in Broilers Exposed to Heat Stress with Emphasis on Antibacterial Properties
|
2015 |
Poultry Science Journal |
نفر اول |
تألیف مقاله |
مقایسه اثر ضد باکتریایی عصاره های مختلف کاسنی و تاثیر آن بر قابلیت هضم موادمغذی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی |
1394 |
مجله تحقیقات تولیدات دامی |
نفر اول |
تالیف مقاله |
مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکملهای خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
|
1394 |
مجله پژوهشهای علوم دامی |
نفر چهارم |
تالیف مقاله |
Study of Genetic Trend for production traits in Iranian Holstein Cattle |
|
|
نفر دوم |
تالیف مقاله |
اثر استفاده از یک محرک بتا آدرنرژیک بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
هفتمین کنگره علوم دامی |
نفر اول |
تالیف مقاله |
اثر دو انتی بیوتیک محرک رشد بر مصرف انرزی و پروتئین و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی |
1387 |
نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان |
نفر دوم |
تالیف مقاله |
محرک رشد رکسارسون |
1387 |
نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان |
نفر اول |
تالیف مقاله |
تاثیر افزودنی روکسارسون و باسیتراسین متیلن دی سالیسیلات بر عملکرد جوجه های گوشتی |
1387 |
نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان |
نفر اول |
تالیف مقاله |
تاثیر آنتی بیوتیک وتاسین و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی |
1387 |
نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان |
نفر اول |
تالیف مقاله |
اثر استفاده از متاپروترنول بر عملکرد جوجه های گوشتی
|
1387 |
نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان |
نفر اول |
تالیف مقاله |
تاثیر افزودنی های آیماروکس و باسیتراسین در جیره های با تراکم پروتیئن مختلف بر عملکرد جوجه های گوشتی |
1387 |
نخستین همایش ملی صنعت دام و طیور در استان گلستان |
نفر دوم |
|
|
|
|
|
تالیف مقاله |
Studies on the effects of L-carnitine on performance and hematology value in broiler chicken |
2009 |
Association for Animal Production |
نفر اول |
تالیف مقاله |
اثر عصاره اتیل استات کاسنی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی |
1395 |
نخستین همایش ملی گیاهان دارویی معطر و ادویه ای |
نفر اول |
تالیف مقاله |
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره های مختلف کاسنی و تاثیر آن بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه های تحت تنش گرمایی |
1395 |
نخستین همایش ملی گیاهان دارویی معطر و ادویه ای |
نفر اول |
تالیف مقاله |
اثر سطوح مکمل چربی (روغن کلزا) جیره غذایی بر متابولیت های چربی خون جوجه های گوشتی |
1390 |
نخستین همایش مباحث نوین در کشاورزی |
نفر جهارم |
تالیف مقاله |
تاثیر سطوح مختلف چربی (روغن کلزا) جیره غذایی بر ذخیره چربی در لاشه جوجه های گوشتی |
1390 |
نخستین همایش مباحث نوین در کشاورزی |
نفر جهارم |
تالیف مقاله |
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا در جیره و مکمل سازی آنزیم چندگانه کمین WPبر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه رشد |
96 |
اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی |
نفر سوم |
تالیف مقاله |
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا در جیره و مکمل سازی آنزیم چندگانه کمین WPبر وزن اجزای لاشه جوجه های گوشتی |
96 |
اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی |
نفر سوم |
تالیف مقاله |
اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس جیره و مکمل آنزیم چندگانه تجاری (کمین wp) در پس دان بر میزان ابقا کلسیم، فسفر و خاکستر انگشت پا جوجه های گوشتی |
96 |
اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی |
نفر سوم |
تالیف مقاله |
اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس جیره و مکمل آنزیم چندگانه تجاری (کمین wp) در پس دان بر عملکرد تولید جوجه های گوشتی در فاز پایانی رشد جوجه های گوشتی |
96 |
اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی |
نفر سوم |
تالیف مقاله |
اثر عصاره¬ اتیل¬استات کاسنی بر ریخت¬شناسی روده¬کوچک در جوجه¬های گوشتی تحت شرایط تنش¬گرمایی |
96 |
هفتمین کنگره علوم دامی ایران |
نفر اول |
گزارش علمي طرح پژوهشي وفناوري |
تاثیر افزودنی های روکسارسون و وتاسین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
1385 |
|
نفر اول |
گزارش علمي طرح پژوهشي وفناوري |
تاثیر آنتی بیوتیک وتاسین و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی |
1384 |
|
نفر دوم |
گزارش علمي طرح پژوهشي وفناوري |
مطالعه اثرات متاپروترنول بر عملکرد جوجه های گوشتی
|
|
|
نفر اول |
گزارش علمي طرح پژوهشي وفناوري |
مطالعه چند شکلی ژن GDf9 و اگزون 2 BMP15 در گوسفند نژاد دالاق استان گلستان با استفاده از تکنیک PER |
1388 |
|
نفر پنجم |
گزارش علمي طرح پژوهشي وفناوري |
بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتیئن بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی |
1385 |
|
نفر اول |
جزوه درسی |
فرآوری محصولات طیور |
|
|
|
جزوه درسی |
کنترل کیفی خوراک طیور |
|
|
|
دانشگاه گنبدکاووس |
تغذیه طیور ، کنترل کیفی خوراک طیور، پرورش طیور، بیوشیمی تغذیه، تغذیه و اختلالات تغذیهای طیور، بیوشیمی تکمیلی، پرورش طیور صنعتی، زبان تخصصی، مدیریت پرورش مرغ گوشتی |
کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد |