×
سامانه جامع دانشگاه
سامانه پست الکترونیک
سامانه کتابخانه
سامانه آموزش مجازی
EN | EN RU

دکتر بهروز محمدزاده

مرتبه علمی: استادیار

مقطع تحصیلی : دکترا

دانشکده :کشاورزی و منابع طبیعی

گروه :شیلات

بیوگرافی

اینجانب بهروز محمدزاده دکتری تخصصی شیلات گرایش عمل آوری فرآورده های شیلاتی از دانشگاه تربیت مدرس بوده و از مهرماه 1396 به عنوان عضو هئیت علمی در دانشگاه گنبدکاووس مشغول به کار می باشم.

زمینه های تحقیقاتی

1- پایش و بهبود کیفیت تولیدات آبزی پروری شامل انواع ماهیان پرورشی و سایر آبزیان خوراکی (میگو)

3- کاربرد فن آوری های نوین در نگهداری و بسته بندی آبزیان خوراکی

4- بهینه سازی فرآیندهای تخمیر، ماریناد کردن، شور کردن، دودی کردن و خشک کردن با استفاده از فن آوری های نوین، تکنیک های زیست فناوری، بکار بردن اصول مهندسی صنایع غذایی

5-  توسعه انواع فرآوردهای آماده مصرف از آبزیان خوراکی با استفاده از فن آوری های فرآوری حداقلی

6- استخراج ترکیبات زیست فعال از منابع جانوری و گیاهی محیط های آبی با استفاده از روش های شیمیایی و زیستی

7- کیفیت  و ارزش تغذیه ای آبزیان خوراکی در زیستگاه های مختلف، و انواع فرآورده های فرآوری شده شیلاتی.

مقالات ژورنال

مقالات منتشر شده در مجلات علمی تخصصی و علمی پژوهشی :

1.  یاسمی، مهران.، محمدزاده، بهروز.، نیکو، مهدی.، نظری بجگان، علیرضا.، علی نژاد، سهیل.، قائم مقامی، سیدسهیل.، تورجی، محمدرضا. 1398. تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان. نشریه علوم آبزی پروری، 7 (13)، 207-217.

2.  محمدزاده، بهروز. 1399. اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخص های کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris). نشریه بهره برداری و پرورش آبزیان، 9 (2)، 81-93.

مقالات کنفرانس

فهرست مقالات ارائه شده در کنفرانس های ملی

1.  محمدزاده، بهروز. 1397.  مروري بر ایمنی آبزیان خوراکی )ماهی، نرمتنان و سخت پوستان(؛ عوامل خطرآفرین و روش هاي تعیین آنها. اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، ارومیه، 14 و 15 شهریور.

2. محمدزاده، بهروز. 1397.  کارایی فرایند اشباه تحت خلاء در غنی کردن فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با پوشش آلژینات سدیم حاوی پری بیوتیک اینولین. همایش توسعه همکاری های علمی منطقه ای، علوم صنایع غذایی و کشاورزی، مشهد، 2 شهریور.

3. محمدزاده، بهروز. 1398. جلبک های خوراکی : ارزش غذایی، روش های فرآوری و ترکیبات زیست فعال. سومین همایش ملی منابع شیلاتی، گرگان، اردیبهشت.

4. محمدزاده، بهروز. 1398. مروری بر فرایندهای تیمار کردن زیستی پساب حاصل از فرآوری ماهی. دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی، گنبدکاووس، 23 آبان.  

5. محمدزاده، بهروز. 1398. کاربرد زیست پالایی در تیمار کردن پساب واحدهای فرآوری غذاهای دریایی. دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی، گنبدکاووس، 23 آبان.

6. محمدزاده، بهروز. 1398. مدیریت و استفاده مجدد از محصولات جانبی فرآوری غذاهای دریایی به عنوان یک پسماند با استفاده از فرایند تخمیر. دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی، گنبدکاووس، 23 آبان.

طرح های پژوهشی

مجری طرح های تحقیقاتی

1- جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسـیم در تولید سس ماهی کیلکا  (Clupeonella cultriventris) و تعیین ارزش تغـذیه اي فرآورده نهایی اجرا شده در دانشگاه گنبد کاووس (1399-1396).

2- تعیین ارزش غذایی عضله پنج گونه ماهی تجاری زمین کن دم نواری (Platycephalus indicus)، گوارزیم دم­رشته­ای (Nemipteru japonicus)، کوتر ساده (Sphyraena jello)، کوپر(Argyrops spinifer) و گیش شکم­شیاری (Atropus atropos) از خلیج فارس (مصوب 1399، دانشگاه گنبدکاووس، در حال اجرا).

همکار طرح های تحقیقاتی

1- بررسی راندمان فیله، ترکیبات تقریبی و اسیدهای چرب هامور ماهیان (Serranidae: Epinephelus coioides) اجرا شده در سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی (1397-1395).

2- مقایسه روش های خشک کردن با نور خورشید و دستگاه آون و بهینه سازی آن جهت تولید فرآورده خشک از ریز ماهیان، ساردین و موتوماهی، در استان هرمزگان – مناطق صیادی جزیره قشم (در حال اجرا، مصوب سال 1398 رسازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی).

پایان نامه و رساله

استاد راهنما :

عبدالعزیز خدمت کن، کارشناسی ارشد علوم و مهندسی شیلات – بوم شناسی آبزیان، عنوان پایان نامه : ارزیابی خطر سلامت فلزات سنگین در سه گونه تجاری، گوارزیم دم رشته ای (Nemipteru japonicus)، کوتر ساده (Sphyraena jelloo) و کوپر (Argyrops spinifer) در خلیج فارس (بوشهر).

افتخارات

افتخارات :

دانش آموخته ممتاز (رتبه 1 ورودی 1384) دوره کارشناسی ناپیوسته، دانشگاه گنبدکاووس.

کسب رتبه 9 کشوری در کنکور کارشناسی ارشد رشته شیلات سال 1386.

کسب رتبه 2 کشوری در کنکور دکتری تخصصی رشته شیلات، گرایش عمل آوری فرآورده های شیلاتی، سال 1391.

دانش آموخته ممتاز دوره دکتری تخصصی، دانشگاه تربیت مدرس.

احراض نخبگی و عضویت در بنیاد نخبگان سال 1395-1394.

داور مجلات علمی داخلی :

1- مجله پژوهشی و نوآوری در صنایع غذایی

2- مجله بهره برداری و پرورش آبزیان

3- مجله علوم و فنون شیلاتی

4- مجله محیط زیست جانوری

5- مجله پژوهش های ماهی شناسی کاربردی

همکاری به عنوان داور با کمیته مالکیت فکری دانشگاه فردوسی مشهد

پوستر برتر همایش توسعه همکاری های علمی منطقه ای، علوم صنایع غذایی و کشاورزی، مشهد،  شهریور1397.

برنامه هفتگی

ترم

برنامه هفتگی

شنبه ها : پاسخگویی به مسائل آموزشی و تحقیقاتیی دانشجویان

یک شنبه ها : تدریس درس آشنایی با تاسیسات برودتی شیلاتی، حضور در جلسه گروه و هم اندیشی های فرهنگی دانشگاه

دوشنبه ها : انجام فعالیت های پژوهشی، تدریس درس بیوشیمی عمومی

سه شنبه ها : تدریس درس زیست فناوری فرآورده های دریایی، پیگیری فعالیت های پژوهشی

چهارشنبه ها : تدریس درس میکروبیولوژی عمومی، و درس اصول فرآوری محصولات شیلاتی

 

دروس تدریس شده

دروس تدریس شده :

1- اصول استاندارد، کاردانی علوم آزمایشگاهی گرایش صنایع غذایی

2- اقتصاد و بازاریابی شیلاتی، کارشناسی ناپیوسته تکثیرو پرورش آبزیان

3- ترویج و آموزش شیلاتی، کارشناسی ناپیوسته تکثیر و پرورش آبزیان

4-شیمی آلی  کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

5- بیوشیمی عمومی، کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

6- میکروبیولوژی عمومی، کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

7- مبانی زیست شناسی سلولی مولکولی، کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

8- اصول فرآوری محصولات شیلاتی، کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

9- آشنایی با تاسیسات برودتی شیلاتی، کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

10- کنترل کیفیت فرآورده های شیلاتی، کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی شیلات

11- زیست فناوری فرآورده های دریایی، کارشناسی ارشد شیلات- تکثیر و پرورش آبزیان

12- زیست فناوری فرآورده های دریایی، کارشناسی ارشد شیلات- بوم شناسی آبزیان

13- ترکیبات زیست فعال در آبزیان، دکتری تخصصی صید و بهره برداری آبزیان

دانلودها