مرتبه علمی: ---
مقطع تحصیلی : ---
دانشکده :---
گروه :
سوابق تحصيلي
ديپلم
دبیرستان: نمونه جامعه الامام الصادق- بندرعباس
سال اخذ دیپلم: 1373
رشته تحصیلی: علوم تجربی
مقطع کارشناسی
دانشگاه: شیراز
سال اخذ مدرک کارشناسی: 1378
رشته تحصیلی: مهندسی کشاورزی- علوم دامی
استاد راهنما: دکتر هوشنگ معینی زاده
پروژه کارشناسی: کانیبالیسم در طیور
مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه: علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سال اخذ مدرک کارشناسی ارشد: 1382
رشته تحصیلی: مهندسی کشاورزی- علوم دامی
گرایش: فیزیولوژی دام
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: " بررسی اثرات گوسیپول موجود در کنجاله پنبه دانه بر فرآسنجههای خونی و کیفیت منی قوچهای دالاق"
استاد راهنما: دکتر یوسف جعفری آهنگری
اساتید مشاور: دکتر تقی قورچی، دکتر سعید حسنی
توجه 1: نمره پایان نامه: 19/75 بالاترین نمره در بین پایان نامه های کارشناسی ارشد علوم دامی سال
تحصیلی 83-1382
توجه 2: فارغ التحصیل رتبه اول کارشناسی ارشد علوم دامی سال تحصیلی 83-1382 با معدل کل 17/74
مقطع دکتری
دانشگاه: علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
رشته تحصیلی: مهندسی کشاورزی- علوم دامی
گرایش: تغذیه دام ( نشخوارکننده)
سال ورود به مقطع دکتری: 1385
عنوان: رساله دکتری: " اثرات عمل آوری کنجاله دانه های روغنی با پرتوهای یونساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و شاخصهای عملکرد گوسفندان پرواری"
استاد راهنما: دکتر تقی فورچی
اساتید مشاور: دکتر پروین شورنگ، دکتر هرمز منصوری، دکتر نورمحمد تربتی نژاد
توجه1: کسب رتبه اول در آزمون دکتری سال 1385 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبی گرگان- رشته علوم دامی(تغذیه دام) در بین 64 شرکت کننده
توجه 2: فارغ التحصیل دکتری علوم دامی سال تحصیلی 91-1390 با معدل کل 18/31
توجه 3: نمره رساله دکتری: 19/75
علایق پژوهشی
1- عملآوری خوراک در تغذیه نشخوارکنندگان
2- میکروبیولوژی شکمبه
3- بیوشیمی سیلاژ
مهارتهای پژوهشی
الف: تجربه کار در آزمایشگاه تغذیه دام
ب: استفاده از تکنیکهای جدید در بهبود ارزش تغذیهای مواد خوراکی
ج: تجربه کار با دام در شرایط آزمایشگاهی
د: بهرهگیری از تجارب متخصصین و محققین خارجی در امور پژوهشی در طی فرصت مطالعاتی در کشور فتلاند
ه: مسلط به جیرهنویسی با نرم افزار
1- بررسي اثرات گوسيپول كنجاله پنبهدانه بر محيط بيضه و كيفيت اسپرماتوزوآ در قوچهاي آتاباي- مجله علمي پژوهشي علوم كشاورزي و منابع طبيعي 1384.
2- بررسي اثرات گوسيپول كنجاله پنبه دانه بر برخي فرآسنجههاي خوني - مجله علمي پژوهشي علوم کشاورزي 1385.
3- بررسی تاثیر افزودنیهای مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی و میکروبهای سیلاژ ذرت- نشریه پژوهشهای علوم دامی. 1391.
4- بررسی فراسنجههای تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانههای روغنی عملآوری شده با استفاده از سیستم نورفور. مجله تحقیقات تولیدات دامی. 1392.
5-تعیین ترکیبات شیمیایی روغنهای اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانوذرات نقره و آنتیبیوتیک. مجله پزوهش در نشخوارکنندگان. 1392.
6- مقایسه تاثیر پرتوهای یونساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران. 1392.
7- تاثیر پرتوتابی بر ناپدید شدن شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام و قابلیت هضم برون تنی کنجاله کانولا. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) 1393.
8- تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مولفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات. مجله تحقیقات دام و طیور 1393.
9- بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان 1394.
10- تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز و تجزیهپذیری دانه ارقام جو تجاری و بومی. تحقیقات تولیدات دامی 1394.
11- ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون. مجله تولیدات دامی 1394.
12- تاثیرات عملآوری با پرتو گاما، هیدرواکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجههای تولید گاز و گوارش پذیری کاه سویا. مجله تولیدات دامی 1395.
13- تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیتهای خونی گوسفند. مجله پژوهش در نشخوارکنندگان. 1395.
14- Comparison of electron beam and gamma ray irradiations effects on ruminal crude protein and amino acid degradation kinetics, and in vitro digestibility of cottonseed meal. Radiation Physics and Chemistry. 2012.
15-Effect of molasses and bacterial inoculant on chemical composition and aerobic stability of sorghum silage. Asian Journal of Animal and veterinary Advances. 2011.
16- Improving the nutritional value of sunflower mal by electron beam and gamma ray irradiations. Iranian Journal of Applied Animal Science. 2015.
17- Peppermint and pennyroyal essential oil effect on performance, rumen microbial population and some blood parameters of sheep. Iranian Journal of Veterinary Medicine
18- Effect of Matricaria chamomille and Cichorium intybus powder on Performance, Rumen Microbial Population and Some Blood Parameters of Sheep. Iranian Journal of Veterinary Medicine
1- An investigation on the effects of gossypol in cottonseed meal on scrotal circumference and spermatozoa quality in Atabay rams (EAAP, 2006)
2- Effects of feeding gossypol in cottonseed meal on some hematological parameters in Dallagh rams (EAAP, 2006)
3- An in vitro study of antimicrobial activity of clove and garlic essential oils and neomycin on rumen fluid (EAAP, 2009)
4- Effects of propionic acid, formic acid and molasses on corn silage (EAAP, 2009)
5- Effects of gamma and electron irradiation on protein degradation parameters of cottonseed meal in NorFor system (Nordic Feed Science, 2012)
6- بررسي تاثير مصرف كنجاله پنبه دانه حاوي گوسيپول بر شكنندگي گلبولهاي قرمز و غلظتهاي تستوسترون و پتاسيم پلاسماي خون در قوچهاي آتاباي" در اولین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور- دانشگاه تهران. 1383
7- بررسي تاثير برخي افزودنيها بر جمعيت ميكروبي سيلوي ذرت" در دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور- دانشگاه فردوسی مشهد. 1386
8- بررسی اثر افزدنیهای ملاس و اوره بر جمعیت میکروبی شکمبه در اولین گنکره دام و طیور استان گلستان. 1387
9- تغییرات فصلی برخی فراسنجههای تولید مثلی در قوچ های دالاق- همایش ملی پرورش و حفظ سرمایه های ژنتیکی گوسفندان زل و دالاق- 1391
10- اثرات تغذیه گوسیپول جیرهای بر محیط بیضه و کیفیت اسپرم قوچهای دالاق- همایش ملی پرورش و حفظ سرمایههای ژنتیکی گوسفندان زل و دالاق- 1391
11- اثرفرایند حرارتی کنجاله تخم پنبه جیره تغذیه تحریکی بر عملکرد تولید مثل گوسفندان نژاد دالاق- همایش ملی پرورش و حفظ سرمایههای ژنتیکی گوسفندان زل و دالاق- 1391
12- فراسنجههای تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک کاه زیره عمل آوری نشده و عمل آوری شده با تیمارهای آهک و اوره - همایش ملی پرورش و حفظ سرمایههای ژنتیکی گوسفندان زل و دالاق- 1391
13- بررسی فراسنجههای تجزیهپذیری پروتئین برخی کنجالههای دانههای روغنی با استفاده از سیستم NorFor- پنجمین کنگره علوم دامی ایران- دانشگاه صنعتی اصفهان- 1391
14-تعیین ارزش غذایی گیاه نخود فرنگی در مراحل مختلف رشد با آزمون تولید گاز. ششمین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1392
15- تعیین ترکیبات شیمیایی و میزان فنل علوفه نخود فرنگی در مراحل مختلف رشد. ششمین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1392
16- تعیین ارزش تغذیهای و فراسنجههای تولید گاز گیاه ماشک. ششمین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1392
17- تعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی انواع تفاله مرکبات در شرایط برون تنی. ششمین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1392
18- تعیین خصوصیات تولید گاز تفاله انواع مرکبات شمال و جنوب با استفاده از روش تولید گاز. ششمین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1392
19- قابلیت هضم برون تنی کاه سویای عملآوری نشده و عملآوری شده با تیمارهای پرتو گاما،اکسید کلسیم و هیدروکسید سدیم. همایش ملی بهداشت و پرورش دام و طیور. 1392
20- قابلیت هضم برون تنی بقایای ماش عملآوری نشده و عملآوری شده با تیمارهای پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک. همایش ملی بهداشت و پرورش دام و طیور. 1392
21- تعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی ارقام مختلف جو استان گلستان در شرایط برون تنی. همایش ملی بهداشت و پرورش دام و طیور. 1392
22- تعیین تجزیه پذیری شکمبهای ارقام مختلف جو با استفاده از روش کیسههای نایلونی. همایش ملی بهداشت و پرورش دام و طیور. 1392
23- بررسی اثر عصاره متانولی انواع تفاله مرکبات شمال و جنوب بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی. همایش ملی بهداشت و پرورش دام و طیور. 1392
24- بررسی و مقایسه اثرات عصاره متانولی انواع تفاله مرکبات شمال و جنوب بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی خوراک در شرایط برون تنی. همایش ملی بهداشت و پرورش دام و طیور. 1392
25- اثر مکمل پروبیوتیک جیره آغازین بر افزایش وزن روزانه، رشد اسکلتی و فراسنجههای خونی گوسالههای مونتبلیارد. اولین همایش ملی پژوهشهای کاربردی در صنعت دام، طیور و آبزیان. 1392
26- ترکیب و خواص درمانی شیر شتر. همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران. 1393
27- بررسی خوشخوراکی برخی گیاهان مرتعی مورد استفاده شتر. همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران. 1393
28- تاثیر تغذیه روغنهای اسانسی سیر و میخک بر تجزیه شکمبهای علف خشک یونجه و کاه گندم. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
29- تاثیر افزودنی های اسید پروپیونیک، اسید فرمیک و ملاس بر ترکیب شیمیایی کلزای سیلو شده. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
30- بررسی ارزش تغذیهاي بقایاي ماش عملآوري نشده و عملآوري شده با تیمارهاي پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از تکنیک تولید گاز. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
31- مقایسه ارزش تغذیهاي کاه سویاي عملآوري نشده و عملآوري شده با تیمارهاي پرتوگاما، اکسیدکلسیم و هیدروکسیدسدیم با استفاده از آزمون تولید گاز. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
32- مقایسه ارزش تغذیهاي ارقام مختلف جو استان گلستان با استفاده از روش تولید گاز. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
33- مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف جو استان گلستان. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
34- اثر افزودن سطوح مختلف تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات بر ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ تفاله گوجه فرنگی. همایش ملی توسعه پرورش گوسفند در حاشیه دریای مازندران. 1393
35- تاثیر روشهای عملآوری حرارتی و پرتوتابی بر مقدار گوسیپول کنجاله پنبه دانه. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
36- بررسی تاثیر پرتوتابی با اشعه گاما و تابش الکترون برناپدید شدن شکمبه ای پروتئین کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنیک الکتروفورز ژل پلی آلکریلامید. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
37- تجزیه پذیری شکمبهای مادهی خشک بقایای ماش عملآوری نشده و عملآوری شده با تیمارهای پرتوالکترون، پراکسیدهیدروژن و اسید هیدروبرومیک. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
38- تأثیر عمل آوري با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ترکیب شیمیایی بقایاي ماش. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
39- تاثیر عملآوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
40- تأثیر عملآوري با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبهاي ماده خشک کاه سویا. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
41- تاثیر عملآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
42- تاثیر تغذیه پنبه دانه عملآوری نشده و عملآوری شده با فرآیند حرارتی بر فرآسنجههای خونی گوسفند. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
43- تأثیر سطوح مختلف تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات بر خصوصیات تولید گاز سیلاژ تفاله گوجه فرنگی. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 1393
44- تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجههای تولید گاز کاه سویا. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
45- تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجههای تجزیه پذیری ماده خشک کاه سویا. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
46- تاثیر سطوح مختلف ملاس و تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری سیلاژ فضولات طیور تخمگذار. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
47- تاثیر استفاده از سطوح مختلف ملاس و تفاله چغندر بر قابلیت هضم ، فراسنجه های تخمیری و تولید توده میکروبی سیلاژ فضولات طیور تخمگذار. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
48- اثر روغنهای اسانسی نعناع و پونه بر pH، و غلظت نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه گوسفند نژاد دالاق. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
49- تاثیر اسانس گیاهان نعناع و پونه بر عملکرد و تعداد پروتوزوای شکمبه گوسفندان دالاق. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
50- تاثیر عصاره سرخارگل بر تیتر آنتی بادی خون و وزن اندامهای لنفوئیدی جوجه های گوشتی. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
51- تاثیر عصاره آویشن بر تیتر آنتی بادی خون و وزن اندامهای لنفوئیدی جوجه های گوشتی. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
52- اثر تلقیح باکتریایی و روغنهای اسانسی نعناع، مرزه و زیره بر فراسنجههای تولید گاز سیلاژ ذرت. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
53- تاثیر استفاده از افزودنی باکتریایی و روغنهاي اسانسی بر ترکیب شیمیایی سیلاژ ذرت. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
54- تاثیر افزودنی باکتریایی و اسانسهای روغنی بر قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیری و تولید توده میکروبی سیلاژ ذرت. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
55- اثرات تلقیح باکتریایی و روغنهاي اسانسی نعناع، مرزه و زیره بر قابلیت هضم و فرآسنجههاي تخمینی سیلاژ ذرت. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
56- اثر نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم و تراکم گله بر شاخص تولید جوجه های گوشتی. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
57- بررسی اثرات تراکم گله و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد تولیدی جوجههای گوشتی در سنین اولیه. همایش پژوهشهاي نوین در علوم دامی. 1394
58- مقایسه ترکیب شیمیایی بقایای باقلا ی عملآوری نشده و عملآوری شده با آب، اکسید کلسیم، پراکسید هیدروژن و هیدروکسید سدیم. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
59- تأثیر عمل آوری با اکسید کلسیم، پراکسید هیدروژن، هیدروکسید سدیم و آب بر ترکیب شیمیایی بقایای نخود فرنگی. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
60- تأثیر افزودنیهای مختلف بر فراسنجههای تخمیری سیلاژ تریتیکاله. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
61- تأثیر استفاده از تلقیح باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی سیلاژ تریتیکاله. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
62- اثر روغنهای اسانسی دارچین بر جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند نژاد دالاق. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
63- تأثیر روغن اسانسی دارچین بر فراسنجههای خونی و عملکرد گوسفند نژاد دالاق. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
64- اثر استفاده از مکمل اسید آلی در جیرههای با سطوح مختلف مواد مغذی بر قطعه بندی لاشه جوجههای گوشتی. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
65- اثر استفاده از مکمل اسیدهای آلی در جیره های با سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد جوجههای گوشتی. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
66- تأثیر تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندر قند و تلقیح باکتریای بر فراسنجههای خونی برههای پرواری. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
67- مقایسه ترکیب شیمیایی ارقام مختلف دانه تریتیکاله. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
68- مقایسه ترکیب شیمیایی ارقام مختلف دانه جو. دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور. 1394
69- تاثیر استفاده از افزودنیهای باکتریایی و روغنهای اسانسی بر ترکیب شیمیایی سیلاژ ذرت. همایش ملی تولیدات ارگانیک دام، طیور و آبزیان. 1394
70- تاثیر تلقیح باکتریایی و روغنهای اسانسی بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم ذرت سیلو شده. همایش ملی تولیدات ارگانیک دام، طیور و آبزیان. 1394
71- تاثیر تلقیح باکتریایی و روغنهای اسانسی نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی سیلاژ ذرت. همایش ملی تولیدات ارگانیک دام، طیور و آبزیان. 1394 .
72- ¬ تعیین گوارش پذیری و برخی فراسنجه تخمینی ارقام مختلف دانه های تریتیکاله و جو با استفاده از روش برون تنی کشت بسته. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. 1395
73- مقایسه ترکیب شیمیایی ارقام مختلف دانههای جو و تریتیکاله. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. 1395
74- تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری و ماست ترش به آب آشامیدنی بر خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی درحال رشد. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. 1395
75- تاثیر عملآوری با تیمارهای هیدروکسید سدیم، پراکسید هیدروژن و آب بر ترکیب شیمیایی بقایای بادام زمینی. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. 1395
76- پیشبینی وقوع تنش گرمایی در گاوداریهای استان گلستان با استفاده از شاخصرطوبتی_دمایی. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. 1395
77- اثر شاخص رطوبتی_دمایی بر تولید شیر در یک گاوداری صنعتی در استان گلستان. هفتمین کنگره علوم دامی ایران. 1395
78- اثر روشهای مختلف عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی دانه سویا. چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. 1396
79- اثر روشهای مختلف عمل آوری حرارتی بر قابلیت هضم برون تنی و فراسنجههای تخمینی دانه سویا. چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. 1396
80- تاثیر استفاده از مخلوط باکتری های پروبیوتیکی به صورت مایع یا خشک انجمادی بر متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار. چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. 1396
1- بررسي اثر سن و فصل بر ويژگيهاي توليد مثلي و كيفيت اسپرم قوچهاي نژاد دالاق (همکار طرح)
2- بررسي تاثير اسانس هاي مختلف گياهي بر جمعيت ميكروبي شكمبه (همکار طرح)
3- بررسي تاثير افزودنيهاي مختلف بر تركيب شيميايي، پايداري هوازي و ميكروبيولوژي سيلوي ذرت (همکار طرح)
4- اثرات عملآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی و ناپدید شدن شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام پنبه دانه (همکار طرح)
5- مقايسه خاصيت ضدباكتريايي اسانسهاي گياهي، نانو نقره و آنتي بيوتيكهاي رايج در دامپروري ( بررسي موردي بر روي مايع شكمبه) (مجری طرح)
6- تاثیر عمل آوری شیمیایی بر ارزش تغذیه ای بقایای نخود و لوبیا (مجری طرح)
7- اثرات عملآوری با هیدروکسید سدیم، اکسید کلسیم، اسیدهیدروبرومیک و پراکسید هیدروژن بر ارزش تغذیهای بقایای خلر و عدس (مجری طرح)
1- داراي تقدير نامه پژوهشگر برگزيده
2- عضویت در سازمان نظام مهندسی کشاورزی
3- مشاور انجمن علمی علوم دامی دانشگاه گنبد کاووس