مرتبه علمی: دانشیار
مقطع تحصیلی : دکترا
دانشکده :کشاورزی و منابع طبیعی
گروه :شیلات
دانشگاه | رشته و گرایش تحصیلی | سال اخذ مدرک | مقطع تحصیلی |
---|---|---|---|
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | شیلات | ۱۳۸۵ | کارشناسی |
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | شیلات | ۱۳۸۸ | کارشناسی ارشد |
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | شیلات- فرآوری محصولات شیلاتی | ۱۳۹۲ | دکترای تخصصی |
پایه | نوع همکاری | نوع استخدام | عنوان سمت | محل خدمت |
---|---|---|---|---|
12 16 |
تمام وقت تمام وقت |
رسمی قطعی رسمی قطعی |
هیات علمی هیات علمی |
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ( مهر 1392 تا بهمن 1400) دانشگاه گنبد کاووس (از بهمن 1400 تا کنون) |
سوابق اجرایی
1- معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده منابع طبیعی دریا در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از تاریخ 16 آذر 1398 تا 1 بهمن 1400
فرآوری محصولات شیلاتی
بسته بندی محصولات شیلاتی
Ainaz Khodanazary, Behrooz Mohammadzadeh. 2023. Effect of alginate-gallic acid coating on freshness and flavour properties of Mackeral (Scomberomorus commerson) fillets under refrigerated storage. International Journal of Biological Macromolecules.
Ainaz Khodanazary. 2024. Effect of soybean protein isolated/cellulose nanofibers-based nano-biocomposite films enriched with TiO2 nanoparticle and tannic acid on the quality properties of refrigerated common carp fillets. Journal of Food Measurement and Characterization.
سید رضا شبر و آی ناز خدانظری. تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال. پژوهش های صنایع غذایی. دوره 26. شماره 1. 1395
عاطفه سلیمانی فارسانی، آی ناز خدانظری. تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال فیله شده و شکم خالی طی سه ماه نمک سود پیکل. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. جلد 13. شماره 61. 1395
زهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری، کمال غانمی. تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. جلد 3. شماره 61. 1395
سارا گل گلی پور ، آی ناز خدانظری و کمال غانمی. تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین )نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب( و خواص حسی ماهی آمور. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 12. شماره 5. 1395
عاطفه سلیمانی فارسانی، آی ناز خدانظری. تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال فیله شده و شکم خالی طی سه ماه نمک سود پیکل. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. جلد 3. شماره 61. 1395
جواهر ساکی ، آی ناز خدانظری، سیدمهدی حسینی. تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی،میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال. نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. دوره 6. شماره 1. 1396
آی ناز خدانظری، پرستو پورعاشوری. تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی شوریده Otolithes ruber کامل و شکم خالی طی نگهداری در یخ. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک. دوره 30. شماره 4. 1396
مژگان کریمی رضاآباد، آی ناز خدانظری، سید مهدی حسینی. تاثیر مقایسه ای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک. دوره 30. شماره 3. 1396
جواهر ساکی ، آی ناز خدانظری، سیدمهدی حسینی. تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر Johnius belangerii نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک. دوره 31 شماره 2. 1397
لیدا نوبخت ، آی ناز خدانظری ، سید مهدی حسینی و سهیلا مطرودی. تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال. پژوهش های صنایع غذایی. دوره 28. شماره 3. 1397
آی ناز خدانظری ، عبدالمجید حاجی مرادلو ، رسول قربانی. ارزیابی مقایسه ای سه روش تخمیر زیستی با ماده زمینه جامد بر ارزش تغذیه ای و فعالیت آنزیمی ماهی کیلکا آنچوی. مجله علوم و فنون دریایی. دوره 10. شماره 4. 1385
لیدا نوبخت ، آی ناز خدانظری ، سید مهدی حسینی و سهیلا مطرودی. تاثیر سدیم تری پلی فسفات و تتراسدیم پیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راه راه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک. دوره 32. شماره 2. 1398
میلاد احمدی شلحه ، آی ناز خدانظری ، سید مهدی حسینی. ارزیابی کیفیت گوشت ماهی شانک مخطط نگهداری شده در یخچال با استفاده از روش شاخص کیفی. دوره 10.اقیانوس شناسی. شماره 40. 1398
آی ناز خدانظری ، نگین سلامات. تاثیر نگهداری در یخچال دمای 4 درجه سانتی گراد بر ساختار بافتی و خواص کیفی فیله ماهی سرخوی حرا ° Lutjanus argentimaculatus. مجله علوم و فنون دریایی. دوره 18. شماره 4. 1398
مژگان کریمی رضاآباد، آی ناز خدانظری، سید مهدی حسینی. تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت فیلههای ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 15. شماره 5. 1398
سارا گل گلی پور ، آی ناز خدانظری و کمال غانمی. تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام. پژوهش های صنایع غذایی. جلد 29. شماره 2. 1398
زهرا مومن زاده ، آی ناز خدانظری، کمال غانمی. تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها. مجله علمی شیلات ایران. دوره 27 شماره 1. 1397
حلیمه آلبوغبیش، آی ناز خدانظری. مقایسه تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز بر کیفیت ماهی گیش درخشان طی نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران. دوره 26. شماره 5. 1395
فاطمه غنی کوویی ، آی ناز خدانظری، اسحاق زمانی. کاربرد روش شاخص کیفی برای تعیین مدت زمان نگهداری ماهی کفال پشت سبز شکم خالی نگهداری شده در یخ. مجله علمی شیلات ایران. دوره 27. شماره 6. 1397
آی ناز خدانظری ، عبدالمجید حاجی مرادلو، رسول قربانی. جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران. دوره 28. شماره 1. 1398
ثریا صالحی ، آی ناز خدانظری و اسحاق زمانی. مقایسه تغییرات کیفی میگوی با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال. مجله علمی شیلات ایران. دوره 27. شماره 4. 1397
محمد خسروی زاده ، آی ناز خدانظری ، وحید زارعی. تاثیر روش های مختلف کشتار (خفگی و صید الکتریکی) بر خواص کیفی گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخ. مجله علوم و فنون دریایی. دوره 19. شماره 4. 1399
ثریا صالحی ، آی ناز خدانظری و اسحاق زمانی. تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز Metapenaeus affinis پوست کنی شده طی سردسازی. پژوهش های صنایع غذایی. دوره 30. شماره 1. 1399
حنان آلبوخنفر، ابراهیم رجب زاده قطرمی و آیناز خدانظری. تاثیر پیش پخت و پخت بر پارامترهای کیفی و حسی میگوی پا سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) با پوست و بدون پوست در شرایط نگهداری. مجله علوم و فنون دریایی. دوره 2. شماره 1. 1400
آی ناز خدانظری و بهاره شعبانپور، تغییرات فیزیکی و شیمیایی و حسی در ماهی هرینگ سر زده و شکم خالی در طی نمک سود کردن با آب نمک و اسید استیک، نخستین همایش ملی شیلات و توسعه پایدار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر، 19-18 آبان ماه 1384، ارائه به صورت پوستر.
2- آی ناز خدانظری، فرآوری کنجاله سویا مورد استفاده در جیره غذایی ماهی جهت افزایش قابلیت هضم مواد مغذی، دومین همایش علمی پژوهشی درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 25-24 آذر 1386، ارائه به صورت پوستر.
3- آی ناز خدانظری، هورمون کنترل کننده تولید مثل جهت القا تخم ریزی در ماهی، اولین همایش سراسری بیولوژی و دنیای نوین، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 26-25 مهر 1387، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
4- آی ناز خدانظری، تکنولوژی معمول انجماد اسپرم در ماهی (ماهیان آب شور و خاویاری)، اولین همایش سراسری بیولوژی و دنیای نوین، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 26-25 مهر 1387، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
5- آی ناز خدانظری، بررسی خلاصه نقش آرتمیا در پرورش لارو ماهیان دریایی ، اولین همایش سراسری بیولوژی و دنیای نوین، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 26-25 مهر 1387، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
6- آی ناز خدانظری، نقش پرولاکتین در تنظیم اسمزی ماهیان ، اولین همایش سراسری بیولوژی و دنیای نوین، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 26-25 مهر 1387، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
7- آی ناز خدانظری و بهاره شعبانپور، تغییرات وزن ماهی کپور معمولی عمل آوری شده طی نمک سود به روش ترکمن در شرق استان گلستان، نخستین همایش ملی منابع شیلاتی دریای خزر، دانشگاه علوم کشاورزی ومنایع طبیعی گرگان، 29-28 آبان 1387، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
8- آی ناز خدانظری، انواع تکنیک های کاربردی تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی خوراک مورد استفاده در ماهی قز آلای رنگین کمان، نخستین همایش ملی ماهیان سردآبی، 22-24 اردیبهشت 1388، ارائه به صورت پوستر.
9- آی ناز خدانظری، تاثیر غلظت های مختلف زئولیت بر مقدار آمونیاک آب مورد پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ، نخستین همایش ملی ماهیان سردآبی، 22-24 اردیبهشت 1388، ارائه به صورت پوستر.
10- آی ناز خدانظری و مهین شیخ، تاثیر غلظت های مختلف زئولیت و پرلیت مورد استفاده در خوراک کپور معمولی بر مقدار آمونیاک آب، همایش سراسری کشاورزی پاک، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 6-5 خرداد 1388، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
11- آی ناز خدانظری ، تغییرات وزن و ترکیب شیمیایی قزل آلای رنگین کمان طی نمک سود مرطوب، خشک و نگهداری ، همایش سراسری کشاورزی پاک، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 6-5 خرداد 1388، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
12- آی ناز خدانظری، نقش عنصر سلنیوم (نانو-سلنیوم و سلنو متیونین) در ماهی، همایش داخلی نانو تکنولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، 24 آذر 1388، ارائه به صورت پوستر (چاپ کامل مقاله).
13- آی ناز خدانظری، تاثير سطوح مختلف زئوليت بر مقدار آنزيم هاي SGOT، SGPT و آلكالين فسفاتاز در كپور معمولي (Cyprinus carpio)، اولين همايش ملي منطقه اي اكولوژي درياي خزر، دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري، 12-11 خرداد 1389، ارائه به صورت پوستر.
14- آی ناز خدانظری، عبدالمجید حاجی مراد لو، رسول قربانی، بررسی خصوصیات تغذیه ای پودر ماهی کیلکا آنچوی طی 14 روز فرآیند تخمیر با باکتری Lactobacillus plantarum، دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر عباس، 8-7 اسفند 1392، ارائه شده به صورت پوستر.
15-سید رضا شبر، آی ناز خدانظری، تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر تغییرات ملانوسیس میگوی سفید سرتیز Metapenaeus affinis طی نگهداری در یخچال، نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، پارک علم و فناوری استان سیستان بلوچستان، تیر ماه 1393، پذیرش به صورت ارائه مجازی.
16-فاطمه خدری، آی ناز خدانظری،تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص حسی ماهی قباد Scomberomorus guttatus طی نگهداری در یخچال، نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، پارک علم و فناوری استان سیستان بلوچستان، تیر ماه 1393، پذیرش به صورت ارائه مجازی.
1- استخراج کارتنو پروتئین ها از ضایعات میگوی پا سفید غربی- طرح با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- بررسی تاثیر استفاده از پوشش نگهدارنده کیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای یخچال- طرح مشترک با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه